0 Shares 103 Views

RECLAMEM L’OBERTURA IMMEDIATA DE L’ESPLAI DE LA GENT GRAN

22 de novembre de 2021
103 Views
Per: GfP

Ja són bastants els municipis que després dels moments durs de la pandèmia han reobert els seus esplais i casals de la gent gran. Al nostre poble, com en tot, el Tripartit (ERC-PSC-JUNTS) segueix adormit i és incapaç d’obrir l’Esplai.

La nostra gent gran cal que retorni al màxim a la normalitat en les seves activitats i en les seves relacions socials i no pot ser que l’equipament de l’Esplai segueixi tancat.

No hi ha excuses que valguin. L’Esplai ha estat tancat a la força durant molts mesos, però com han fet altres pobles del costat, al setembre ja han obert portes i amb les garanties sanitàries necessàries s’estan desenvolupant activitats i trobades.

Tanmateix Gent fent Poble quan governava va preveure i va treballar en l’estudi per ampliar l’actual Esplai fins a gairebé doblar la seva superfície. On ha quedat tot això ? Quin interès hi ha en millorar les condicions de l’Esplai ? Potser es maquillarà amb cadires noves i una pèrgola, però realment no s’estan cobrint les necessitats reals dels nostres conciutadans de més edat.

La nostra gent gran mereix una atenció i una dedicació que el Tripartit (ERC-PSC-JUNTS) no els hi dóna.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com