0 Shares 919 Views

Re-obertura de la Carretera de Sant Benet

9 de juliol de 2018
919 Views

La Carretera de Sant Benet ha quedat oberta de nou al pas de vehicles des del dijous 5 de juliol.

La Carretera es va tallar el març de 2017 per tal de realitzar les obres de protecció del talús, per prevenir esllavissaments i caiguda de roques. Actualment, amb la barrera de protecció i la malla d’anells ja acabades, es garanteix la protecció de caigudes de roques de la part superior de la paret.

Els treballs realitzats garanteixen de forma eficient l’estabilització del talús afectat en tota la seva longitud. En una darrera fase d’execució prevista fins a finals de juliol, es col·locaran els faldons de malla en els àmbits en els que ara s’ha col·locat provisionalment una malla de triple torsió.

Aquesta reobertura de l’accés ha coincidit amb l’inici, el mateix dijous 5 de juliol, amb la XXIV Edició del Festival Internacional de Música Clàssica, Memorial Eduard Casajoana, que omplirà de música els jardins del monestir cada dijous durant aquest mes. A part, el dimecres 11 de juliol comencen els “Capvespres” a Món Sant Benet i ompliran d’activitat les nits d’estiu de els dimecres i divendres de juliol i els dijous i divendres d’agost. D’aquesta manera, la reobertura del camí facilitarà l’accés als visitants.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com