0 Shares 485 Views

Ramon Brucart tercer en MX3 a la primera mànega al circuit de Malapartida de Caceres

21 d'abril de 2022
485 Views
Imatge: Jaume Grandia

Es va disputar la tercera prova del Campionat d’Espanya de Motocròs de la categoria MX Màster, al circuit de “Las Arenas” de Malapartida de Caceres.
El pilot santfruitosenc Ramon Brucart Sanchez, de l’equip Amics Moto Valls de Torroella, amb Suzuki, a la categoria MX-3, va quedar tercer en la primera mànega i cinquè en la segona. Les curses foren guanyades per Jonathan Márquez amb KTM i Antonio Villegas amb Husqvarna.
La classificació general provisional és liderada per Antonio Villegas amb 128 punts, segon Ramon Brucart amb 123 i tercer Jonathan Márquez amb 115.
A la categoria MX65, el pilot de Gironella, Kevin Colomé Vizcaino del Moto Club Baix Berguedà, amb KTM, va ocupar els llocs 25è i 23è.
A la categoria MX85, el manresà Ivan Martinez Lamberto amb Gas-Gas fou 33è i 32è.
La propera prova del Campionat d’Espanya de Motocròs MXMàster se celebrarà el 21 i 22 de maig a Talavera de la Reina –Toledo-.