RAMON BRUCART tercer al Màster estatal de La Bañeza

1 de novembre de 2020
503 Views

Per: Jaume Grandia.-

Es va disputar circuit La Salgada de La Bañeza –León-, la tercera prova de l’estatal de motocròs de les categories MX Sub18, MX Màster, MX Femení i MX65, amb unes condicions climatològiques complicades per la pluja i el vent

A la categoria MX Màster 35, el pilot santfruitosenc Ramon Brucart, del club Amics Moto Valls de Torroella, amb Suzuki, va pujar al podi en aconseguir  el tercer lloc després d’una quarta posició a la primera mànega i d’una segona a la segona.

A la primera cursa, Ramon Brucart va caure quan lluitava pel liderat, a l’intentar superar un doblat, quedant un moment inconscient, però va poder continuar i entrar en quart lloc a la meta. Brucart dubtava en participar a la segona mànega, però a la fi va córrer aconsenguint una meritòria segona plaça. Ambdues curses foren guanyades per pilot de KTM, Jonathan Marquez.

La classificació provisional de la categoria MX Màster 35, és liderada per Raul Alvarez –Yamaha- amb 136 punts, seguit de Jonathan Marquez –KTM- amb 130 punts , mentre que Ramon Brucart es tercer amb 111 punts.

A la categoria MX 85, el jove pilot del MC. Can Taulé, Jordi Soler Mier, amb KTM es va classificar en 28è i 26è lloc.

La propera i darrera cursa d’aquest campionat  es celebrarà el 8 de novembre a Don Benito –Badajoz-.