Ramon Brucart tercer a la tercera prova del campionat espanyol MX3

20 d'octubre de 2021
379 Views
Per: Jaume Grandia

El circuit Doña Blanca a Don Benito, organitzat pel Team Pavo&Rueda, va acollir la tercera prova del campionat espanyol de motocròs Màster. En la categoria MX3, el pilot sanfruitosenc Ramon Brucart de l’Escuderia Amics Moto de Valls de Torroella, amb Suzuki, va pujar al podi, en aconseguir dues terceres posicions, curses que foren guanyades per Antonio Villegas amb KTM, sent segon Jonathan Marquez amb KTM. La classificació general provisional és liderada per Marquez amb 135 punts, seguit de Brucart amb 127 punts i tercer Villegas amb 124.
A la categoria MX-65 (de 7 a 12 anys), el jove pilot dels Amics de Valls de Torroella, Ivan Martinez Lamberto, amb KTM, fou dotze.
També es va celebrar la quarta prova de la categoria MX-85 (de 10 a 14 anys), amb la participació dels pilots dels Amics de Valls de Torroella, Jordi Soler Mir amb KTM, fou 31è i Jaume Martínez Gonzalez també amb KTM, acaba el 24è. La propera cursa d’aquestes categories, se celebrarà els dies 30 i 31 d’octubre, al circuit Talavera de la Reina –Toledo-.