Ramón Brucart tercer a la segona mànega de l’estatal MX Màster 35

28 de setembre de 2020
602 Views

Per: Jaume Grandia

El Circuit Tajo Racing de Montearagón, Toledo, va acollir la primera prova de l’estatal de motocròs de les categories MX Sub18, MX Màster, MX Femení i MX65.

A la categoria MX Màster 35, el pilot santfruitosenc Ramon Brucart, del club Amics Moto Valls de Torroella, amb Suzuki, no va encetar el campionat amb gaire sort, ja que a la primera mànega, després de 5 voltes, va trencar el motor; a la segona es va recuperar i va marcar la millor volta, acabant tercer, darrera de Raul Alvarez –Yamaha- i de Jonathan Marquez –KTM.

La classificació provisional de la categoria MX Màster 35, es liderada per Raul Alvarez amb 50 punts, mentre Ramon Brucart es cinquè amb 31 punts.

La propera cursa d’aquestes categories es celebrarà a Miajadas –Càceres- el 18 d’octubre.