RAMON BRUCART tercer a la segona mànega de l’estatal MX Màster 35

25 d'octubre de 2020
505 Views

Per: Jaume Grandia.-

Es va disputar circuit de Las Arenas de Valverde del Camino –Huelva-  la segona prova de l’estatal de motocròs de les categories MX Sub18, MX Màster, MX Femení i MX35.

A la categoria MX Màster 35, el pilot santfruitosenc Ramon Brucart, del club Amics Moto Valls de Torroella, amb Suzuki, va pujar al podi en aconseguir dues terceres posicions en ambdues mànegues darrera dels pilots de Yamaha, Carlos Campano i Raul Alvarez .

La classificació provisional de la categoria MX Màster 35, es liderada per Raul Alvarez amb 94 punts, seguit de Jonathan Marquez –KTM- amb 80 punts , mentre que Ramon Brucart es tercer amb 71 punts.

A la categoria MX 85, el jove pilot del MC. Can Taulé, Jordi Soler Mier, amb KTM es va classificar en 25è i 19è lloc, obtenint els dos primers punts.

A la categoria femenina, Mariona Valero del MC. Can Taulé, amb Husqvarna, fou quarta, en ambdues mànegues.

La propera cursa d’aquestes categories es celebrarà a La Bañeza –León-  el 24 d’octubre.