RAMON BRUCART tercer a la primera prova del campionat espanyol MX3

2 de maig de 2021
333 Views
Text i foto: Jaume Grandia

El circuit Malapartida a Càceres, organitzat pel Moto Club Las Arenas,  va acollir la primera prova del campionat espanyol Màster, que en la categoria MX3, el pilot sanfruitosenc Ramon Brucart de l’Escuderia Amics Moto de Valls de Torroella, amb Suzuki,  va pujar al podi, en aconseguir dues terceres posicions, curses que foren guanyades per Carlos Campano amb Yamaha, sent segon Jonathan Marquez amb KTM.

A la categoria MX-65 (de 7 a 12 anys), el jove pilot dels Amics de Valls de Torroella, Ivan Martinez Lamberto, amb KTM, no va poder classificar-se per les mànegues finals.

També es va celebrar la segona prova de la categoria MX-85 (de 10 a 14 anys),  amb la participació del pilot del Moto Club Baix Berguedà, Marc Roma Romero, amb KTM, que es va classificar amb dues mànegues en el novè lloc, mentre que els pilots dels Amics de Valls de Torroella, Jordi Soler Mir amb KTM, i Jaume Martínez Gonzalez també amb KTM, no passaran a les curses finals.

La propera cursa d’aquestes categories, es celebrarà els dies 15 i 16 de maig, al circuit murcià de Totana.