0 Shares 601 Views

Ramon Brucart segon MX 3, al Campionat català de motocròs

1 de febrer de 2020
601 Views

El Circuit El Bosquet de Ponts va donar el tret de sortida del Campionat de Catalunya MotoCross de grans 2020.
La prova inaugural del calendari reuní pràcticament un centenar de pilots de les categories: MX1, MX 125 2T, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T.
La cursa estigué marcada per les condicions tècniques del circuit, carregat de fang després del temporal Glòria, que va afectar el país la darrera setmana.
A la categoria MX 3, el santfruitosenc Ramon Brucart, amb Suzuki, després d’esser el més ràpid en els entrenaments, fou segon, ambdues mànegues, darrera del pilot d’Honda, Raül Castells.
El manresà Lluis Riera, amb Yamaha es va imposar amb claredat en la categoria MX Elit, guanyant les dues mànegues, seguit de Duberos Clement i Pau Doñate.
La pilot més destacada de la categoria Femenina, fou Mariona Valero, del Moto Club Can Taulé, amb Husqvarna, seguida de Georgina Abella, segona, i de Eva Llobera, tercera.
La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs tindrà lloc el 9 de febrer al circuit d’Almenar.