0 Shares 112 Views

RAMON BRUCART segon a la prova del campionat espanyol MX3 a Totana

22 de maig de 2021
112 Views
Per: J.Grandia

 

El circuit murcià de Totana,  organitzat pel Moto Club Solmoto,  va acollir la segona prova del campionat espanyol Màster, que en la categoria MX3, el pilot sanfruitosenc Ramon Brucart de l’Escuderia Amics Moto de Valls de Torroella, amb Suzuki,  va classificar-se en segona posició, després de guanyar la primera mànega i ser segon a la segona, però qui pujava al més al dalt podi, era el pilot de KTM, Jonathan Marquez, que amb els mateixos resultats que Brucart, és feia amb la victòria en aconseguir una diferència de 5 segons en la suma dels temps d’ambdues curses.

La classificació general provisional del MX3, es liderada per Jonathan Marquez amb 91 punts, seguit per Ramon Brucart amb 87 punts.

A la categoria MX-85 (de 10 a 14 anys),  Marc Roma Romero, amb KTM, del Moto Club Baix Berguedà, es classificà en vuitena posició, després d’ocupar el sisè i l’onzè llocs.

També en MX-85, els pilots dels Amics Moto de Valls de Torroella,  Jordi Soler Mir amb KTM fou 33è i 32è i Jaume Martínez Gonzalez també amb KTM, no passà a les curses finals.

La classificació general provisional es encapçala pel pilot de Yamaha, Salvador Perez, amb 130 punts, mentre que Marc Roma és onzè amb 49 punts.

La propera cursa d’aquestes categories, es celebrarà els dies 18 i 19 de setembre  al circuit de la localitat extremenya de Don Benito.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com