0 Shares 105 Views

Ramon Brucart guanya la segona prova del Campionat Català MX3 a Bellpuig

18 d'abril de 2024
105 Views

El circuit Catalunya de la localitat urgellenca de Bellpuig, va acollir la segona prova del campionat català de motocròs grans.
A la categoria MX3, el pilot santfruitosenc Ramon Brucart Sánchez del Moto Club Can Taulé, que estrenava una nova moto, una Yamaha YZ450F, es va imposar en les dues mànegues i continua liderant la classificació provisional del MX3, amb 100 punts.
A la categoria MX Elit, el pilot de Sant Salvador de Guardiola, Simeó Ubach Sala, amb Kawasaki, va ocupar la sisena posició en la primera mànega i fou tercer en la segona. A la classificació general ocupa el tercer lloc.
A la categoria MX 125 2T, els pilots dels Amics del Moto Club Valls de Torroella (AMTV) va ocupar les següents posicions: 10è Ivan Martínez Lamberto, 11è Biel Pons Pérez, 15è Jaume Martínez González, mentre que Aleix Fàbrega Duarri del Moto Club Can Taulé era 23è.
La següent cursa d’aquest campionat, se celebrarà el 12 de maig al circuit de motocròs del Berguedà.