0 Shares 702 Views

Ramon Brucart guanya la quarta del català de motocròs

6 de juny de 2019
702 Views

El Circuit el Terré d’Almenar va acollir la quarta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs, organitzada amb èxit pel Moto Club Esportiu Circuit Almenar, reuní més d’un centenar de pilots, que gaudiren d’un terreny en perfectes condicions en bona part gràcies a les pluges dels darrers dies, que per una banda evità que aparegués la pols fins ben entrades les segones mànegues, però que per altra banda va propiciar la formació de roderes que afegien un grau de tècnica i dificultat a la prova.

A la categoria MX3, el pilot santfruitosenc Ramon Brucart del M.C. Can Taulé, amb Yamaha, encara que arribava minvat de forces a causa d’una grip, va aconseguí la victòria en imposar-se en ambdues mànegues, davant del pilot de Yamaha, Joel Lozano. Aquest corredor lidera la classificació provisional del campionat, amb 175 punts, seguit de Brucart, que només ha participat en tres proves, amb 140 punts.

A MX Elit, el manresà Lluís Riera, amb Yamaha, fou tercer, en una categoria que domina Nil Arcarons amb Suzuki, que és el primer en la classificació general amb 180 puts, pels 122 de Riera, que també és tercer

La cinquena prova es celebrarà el 16 de juny al circuit tarragoní de Salomó.