0 Shares 480 Views

Ramon Brucart guanya la cursa del català M-3 a Salomó

25 de juny de 2019
480 Views

Es va celebrar la cinquena prova del campionat català de motocròs, al circuit de Les Fontanes a la localitat de Salomó (Tarragonès), organitzat pel Moto Club Salomó, pujant el podi, en MX Elit el manresà Lluís Riera i en MX 3 el santfruitosenc Ramon Brucart.

A la categoria MX 3, Ramon Brucart del M.C. Can Taulé, amb Suzuki, no va tenir problemes per imposar-se amb totes dues manegues, aconseguint també donar la volta més ràpida. La classificació del campionat ocupa el primer lloc Joel Lozano amb 215 punts, segon Ramon Brucart 190 punts (no va participar en una prova), i tercer Joan Vilalta amb 132 punts.

A la categoria MX Elit, Lluís Riera amb Yamaha fou segon ambdues manegues darrera del gran dominador del campionat Nil Arcarons amb Suzuki, que ha vençut en 4 de les 5 proves, i és líder provisional del campionat amb 230 punts, seguit de Sergio Castro amb 173, i Lluís Riera amb 162.

La sisena i darrera prova del campionat no es celebrarà fins el 17 de novembre, al circuit tarragoní de La Pobla de Mafumet.