0 Shares 552 Views

Ramon Brucart guanya el motocròs MX-3 a Bellpuig

16 de març de 2020
552 Views

Es va disputar al circuit lleidatà de Montperler a Bellpuig, la tercera prova del Campionat de Catalunya de Motocròs grans, amb podis per Ramon Brucart, Simeó Ubach i Guillem Farrés.
A la categoria MX-3, victòria pel santfruitosenc Ramon Brucart, amb Suzuki, guanyant la primera mànega i sent segon a la segona, darrera del pilot d’Honda, Raül Castells.
A la categoria MX-2, domini dels pilots del Moto Club Baix Berguedà, amb triomf ambdues mànegues de Simeó Ubach, amb Husqvarna, seguit per Guillem Farrès amb Gas-Gas, en el seu debut en el campionat.
A la categoria Elit, Lluís Riera amb Yamaha, només va poder puntuar en la segona mànega, sent setè. Victòria final per Nil Arcarons amb Husqvarna.
La classificació provisional de campionat: la categoria Elit, segueix liderada per Lluís Riera amb 88 punts, mentre Salvador Ubach, que no va córrer a Bellpuig, és onzè amb 27 punts. A la MX-2, Simeó Ubach ocupa el primer lloc amb 95 punts i Guillem Farrés és vuitè amb 40 punts. A la MX-3, Ramon Brucart és primer destacat amb 135 punts.
La propera cursa es celebrarà el 10 de maig, al circuit berguedà d’Olvàn.