0 Shares 285 Views

RAMON BRUCART Guanya a Olvan i és Campió de Catalunya

14 d'octubre de 2020
285 Views

Per: Jaume Grandia

La cinquena cursa de la temporada 20020 del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans es va diputar al circuit bergadà d’Olvan, organitzat pel Moto Club Baix Berguedà, celebrat a porta tancada tal i com marca el protocol de la FCM per evitar la propagació de la Covid-19. Les categories convocades a l’Àrea de Motor del Berguedà foren les següents: MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T.

A la categoria MX 3, el pilot santfruitosenc Ramon Brucart, dels Amics Moto Valls de Torroella, amb Suzuki, es va imposar clarament a les dues mànegues, marcant també la volta ràpida. Amb aquesta victòria, i a falta d’una cursa per finalitzar el campionat Brucart ja és campió d’aquesta categoria que ha dominat totalment, amb 5 victòries i tres segons llocs.

A la categoria MX Elit victòria del manresà Lluís Riera amb Yamaha, sent segon en la primera mànega i primer en la segona. Riera és líder de la classificació general amb 165 punts seguit de Sergio Castro amb 131 punts.

A la categoria MX Femení, la pilot del Moto Club Baix Berguedà, Aridana Segura, ocupa la quarta posició.

El 29 de novembre, al circuit d’Amposta es disputarà la darrera cursa d’aquest campionat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com