0 Shares 65 Views

Ramon Brucart guanya a la tercera prova del C. C. Motocròs MX3 a Salomó

23 de juny de 2022
65 Views

El circuit Dani Dalmau de Salomó fou la seu de la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans, disputada amb una matinal marcada per la forta calor.

A la categoria MX3, el santfruitosenc Ramon Brucart del club Amics Moto de Valls de Torroella, amb Suzuki s’endugué el triomf després de ser el més ràpid en totes dues mànegues. Al podi el completaven Gabriel Pons, segon, i Lluís Sanz, que era tercer.

Per altra banda, en MX Elit, s’imposava novament el pilot del Moto Club Baix Berguedà, Simeó Ubach amb Husqvarna, vencent clarament en les dues mànegues per davant de Roger Oliver.

La classificació provisional d’aquest campionat, en Elit domina Simeó Ubach amb 145 punts, segon és Roger Oliver amb 121 punts i en MX3, Ramon Brucart és primer amb 138 punts, seguit de Aleix Diaz amb 86 punts.

La propera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans, corresponent a la quarta prova del certamen, tindrà lloc al circuit de Castellolí, el proper 25 de setembre.

 

 

Foto  F. C. Motociclisme

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com