Ramon Brucart campió català de motocros MX 3

26 d'octubre de 2021
334 Views
Per: Jaume Grandia

El Circuit de Bellpuig acollí la cinquena cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de grans, en la que el pilot santfruitosenc Ramon Brucart, del Club Amics Moto Club Valls de Torroella, amb Suzuki, a la categoria MX-3, va imposar-se en les dues mànegues, i es va proclamar campió a falta de disputar la darrera cursa. Ramon Brucart té 240 punts i Aleix Díaz, segon, en té 170, quedant només 50 punts per adjudicar. Mentre que Simeó Ubach Sala del M.C. Baix Berguedà, amb Husqvarna, a la categoria MX-Elit, era segon darrere del pilot de Kawasaki, Sergio Castro. La classificació general provisional és liderada per Nil Arcarons amb 138 punts, seguit de Simeó Ubach amb 136.
El pilot del Moto Club Fonollosa, Sergio Perellon amb KTM, a la categoria MX-5, també va guanyar la prova, després d’un primer i un segon lloc. La classificació provisional d’aquesta categoria és liderada per Sergi Lasala amb 186, Sergio Perellon és tercer amb 129 punts. Liam Sanjuan del M.C. Fonollosa a la categoria MX125 fou quart, després d’una tercera i una quarta posició. A la general és sisè amb 77 punts La propera i darrera cursa d’aquest campionat serà el 7 de novembre al circuit tarragoní de La Pobla de Mafumet