0 Shares 947 Views

Ràdio Sant Fruitós i Ona Bages engeguen el magazín esportiu ‘Esport i punt

17 de gener de 2019
947 Views

Ràdio Sant Fruitós i Ona Bages han engegat aquest dilluns 7 de gener un nou magazín esportiu anomenat ‘Esport i punt’, amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local i de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. El programa se centra principalment en l’esport local, però també té una perspectiva comarcal, centrat en el Bages i també en el Moianès.
S’emet els dilluns i els divendres de 2/4 de 8 de la tarda a 9 del vespre. A banda de la informació esportiva, ‘Esport i punt’ compta amb diverses seccions, com entrevistes, una tertúlia o un espai on es va a entrenar físicament amb un equip de categories inferiors de la comarca.

Els dilluns es fa un repàs de la informació esportiva del cap de setmana i el divendres s’inclouen prèvies de les diferents jornades i competicions. El programa vol ser plural, vol tractar diversos esports i centrarà l’atenció en els primers equips dels clubs, tant masculins com femenins.

En l’estrena d’Esport i punt, aquest dilluns, es va fer un repàs de la primera volta i dels objectius dels equips, d’esports com futbol, bàsquet, futbol sala, vòlei, handbol o atletisme. A l’entrevista hi participaran per una banda, Màrius Bonjorn, director tècnic de l’ASFE i entrenador del sènior masculí A, i per l’altra Javi Villareal, entrenador del primer equip masculí del Fruitosenc. Seguidament es va fer una tertúlia. ‘Esport i punt’ el presenta Marc Vila, amb el suport de Marcel Tarazona; i compta amb col·laboradors de Ràdio Sant Fruitós com Lluc Grandia, Laia Candàliga, Pere Flores i Agustí Masana; i també col·laboradors d’altres emissores municipals, així com el recolzament de les entitats esportives de la zona i persones a títol individual.

A la foto, a l’esquerra Màrius Bonjorn i a la dreta Javi Villarreal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com