0 Shares 985 Views

Quina merda!!!!

7 de setembre de 2020
985 Views

Per: Joan Baraldés –

Un dels camins més freqüentats del poble per passejar, bé sigui caminant o en bicicleta, és el que porta a la masia de les Oliveres, passant per sota de la torre de Santmartí. Un camí completament arreglat i que permet gaudir d’unes vistes esplèndides del poble i dels camps del rodal de Sant Fruitós.

Així doncs, passejar per aquest camí hauria de ser un plaer, i dic hauria, perquè realment no ho és. Cada dia que hi passo el trobo ple de merda de gos, és un fàstic!! Aquesta setmana em vaig entretenir a comptar-les i us ben asseguro que en uns 300 metres hi vaig trobar 93 cagarades de totes mides, algunes de grandioses i la majoria al bell mig del camí, com volent indicar que per allà hi ha passat el gos d’algun incívic que volia deixar clar que és un bon lloc per cagar!!!.

Sembla com si sortir de l’asfalt del poble donés carta blanca als propietaris d’alguns gossos per deixar que les seves mascotes facin les seves necessitats allà on els vingui de gust, i ells no tinguin l’obligació de retirar-ne la merda.

L’incivisme d’alguns propietaris de gossos arriba a punts incomprensibles, ja que de ben segur que passen per aquell camí molt sovint, o potser cada dia, i per tant han de veure i evitar ells mateixos les cagarades del seu gos i dels altres que també hi passen.

Què deuen pensar aquests propietaris/es quan veuen tanta merda acumulada pel camí….? Ho deuen trobar normal….? Com que no és un carrer del poble ja no cal recollir, o si més no, apartar la merda del camí…?

Jo suposo que són d’aquelles persones que llencen un paper al terra sense cap mena de consciència que estan embrutant un espai compartit per tots….aquella mena de persones que no llencen les escombraries al contenidor que toca… o que escupen al terra sense cap mena de pudor ni vergonya.

Crec recordar que fa temps vaig llegir una notícia en què s’informava que l’Ajuntament estava fent una base de dades amb l’ADN dels gossos del poble per tal que, si es trobava una cagarada al carrer, poder identificar el gos i per tant multar al propietari incívic que no recull les seves cagarades.

Si és així, demano a l’Ajuntament que enviï algun dels seus agents al camí de les Oliveres i intenti esbrinar la identitat dels propietaris incívics, i els multin tal i com es mereixen per embrutar el nostre poble.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com