0 Shares 758 Views

Queda inaugurada la passarel·la al pas de la C-16c

18 de maig de 2018
758 Views

Queda inaugurada la nova passarel·la que travessa la carretereta de Berga, C-16c, a l’alçada dels polígons sant Isidre i Riu d’Or-Casanova.

L’acte, que es va dur a terme el passat diumenge 13 de maig, va estar presidit per l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, qui es va encarregar de tallar la cinta que simbolitza l’obertura de la nova passarel·la. També el van acompanyar els regidors de l’Ajuntament Xavier Racero, Tomàs Casero, Cristina Murcia, Cristian Marc Huerta, Vicenç Llorens, Àdria Mazcuñan i David Uró.

A part, l’acte va comptar amb la presència de més d’un centenar de persones, que no es van voler perdre la inauguració d’una passarel·la que ha de permetre el pas dels vianants, reobrint l’antic camí que portava cap al Parc de l’Agulla i per tal de facilitar el pas a banda i banda dels polígons de la carretera de Berga.

Des de l’Ajuntament s’agraeix al grup Posa’t en Marxa la seva participació en l’acte, amenitzant i acompanyant tots aquells qui es van afegir a la caminada des del Cobert de la Màquina del Batre fins a la nova passarel·la.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com