0 Shares 1261 Views

Què és elBulli1846?

1 de juny de 2020
1261 Views

elBulli1846 és un lab expositiu en el qual estudiarem, investigarem i experimentarem per generar coneixement relatiu a l’eficiència en innovació, tant bàsica com aplicada. Amb el focus posat especialment en les pimes, utilitzarem les exposicions com una eina de treball.

Què no és elBulli1846
No és un restaurant, no és un centre educatiu, no és l’R+D d’una empresa.

Per a això, es duran a terme diferents convocatòries, per períodes determinats. En cadascuna se seleccionarà un equip diferent basat en l’actitud investigadora i el talent creatiu. En cada convocatòria s’aprofundirà sobre un «gran» tema d’estudi, que serà global per a tot l’equip i sempre estarà contextualitzat en el marc de la creativitat i la innovació. Aquesta temàtica principal es compaginarà amb temes personalitzats secundaris, que s’assignaran a cada integrant de l’equip i es desenvoluparan individualment.

A elBulli1846 no hi ha dogmes ni calendaris, horaris fixos o rutines.

A elBulli1846 hi ha risc i llibertat.

Els resultats que es generin en cada convocatòria es compartiran a través de diferents formats. L’exposició que es podrà veure a Cala Montjoi, un projecte en continu work in progress, hi tindrà una importància clau, ja que permetrà que els visitants del centre reflexionin sobre el coneixement connectat, la gestió, la innovació i l’educació i, alhora, servirà d’eina de treball als equips que formen part de cadascuna de les convocatòries següents. Aquesta doble funció donarà significat al concepte de lab expositiu, en què tot estarà en constant evolució, de manera que permet que cada dia sigui diferent a tots els altres.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
43 views
43 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
56 views
56 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com