0 Shares 777 Views

Quatre famílies guanyen el concurs Familyfruit i colliran els seus propis préssecs a Lleida, dins del Pla de consum de fruita a les escoles

19 de juliol de 2018
777 Views

Els guanyadors passaran aquest cap de setmana a Lleida amb les despeses pagades, duran a terme una ruta pels camps, colliran fruita, i visitaran el Turó de la Seu Vella

Quatre famílies amb nens petits que han participat aquest curs en el Pla de Consum de fruita i hortalisses a les escoles han guanyat la primera edició del concurs de famílies Familyfruit. El premi d’aquest concurs consisteix en un cap de setmana a Lleida per a tota la família amb les despeses incloses, i en el decurs del qual, que serà precisament aquest cap de setmana, podran visitar camps de presseguers i collir els seus propis préssecs. A més, rebran un carret de la compra valorat en 200 euros amb fruites i verdures, i altres productes de qualitat.

Les famílies guanyadores tenen nens i nenes d’entre 2 i 12 anys escolaritzats en centres que participen en el Pla de Consum de Fruita a les Escoles i vénen de Sant Fruitós de Bages, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, i Sabadell.

Aquesta iniciativa de l’Associació empresarial de la fruita de Catalunya (Afrucat) s’emmarca en l’esmentat Pla de Consum de Fruita a les escoles impulsat pel Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca (DARP) i proposava a les famílies treballar els hàbits alimentaris a casa i compartir l’experiència en les xarxes socials. El material que van enviar les famílies s’ha anat penjant al Facebook i a l’Instagram de l’Espai Fruita (@espaifruita) i inclou receptes novedoses, festes d’aniversari diferents, vídeos dels nens i nenes cuinant, i fins i tot entrevistes amb paradistes de mercats.

La visita al camp comptarà amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP, Carmel Mòdol, així com del president i del director general d’Afrucat, Francesc Torres i Manel Simon, respectivament.

La família guanyadora de l’escola Paidos de Sant Fruitós de Bages són:
Farre-Ibarz (Ariadna 3r, Aleix 2n i la Maria P3)

AEE PAIDOS

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com