0 Shares 118 Views

Quatre-centes persones han participat a les 19enes Jornades d’AMPANS, una setmana d’activitats de caràcter formatiu entre els professionals de tots els serveis de l’entitat

21 de juny de 2024
118 Views

AMPANS ha celebrat les Jornades anuals que enguany han arribat a la seva dinovena edició, amb un programa que s’ha desplegat durant tota una setmana en la que s’intensifiquen les activitats de caràcter formatiu, lúdic i esportiu que comparteixen els professionals de tots els centres i serveis de l’entitat.

Per segon any consecutiu, Les Jornades han estat emmarcades dins del pla “Som comunitat. Salut i benestar”. Quatre-cents professionals han participat en un programa d’activitats (formacions, tallers i experiències) de caràcter transversal, que s’ha dedicat molt específicament a cuidar de la salut i del benestar de les persones que hi treballen, i a assentar eines i recursos que es desplegaran al llarg de tot el curs a l’entorn del pla Som comunitat. Salut i benestar.

El pla és una proposta per a tot el personal de la fundació, que engloba 6 àmbits d’actuació: física, emocional, mediambiental, social, nutricional i financera, que vol aportar valor tant a nivell individual com col·lectiva a tots els  professionals que hi treballen, amb una programació estable d’activitats i formacions que van més enllà dels recursos necessaris que acompanyen en el desenvolupament de la tasca professional.

Les jornades d’AMPANS han comptat amb experts en diversos dels àmbits que engloba “Les Jornades”, des d’intel·ligència emocional, ambiental, o nutricional, amb la col·laboració de l’equip del coach Pep Martinex, Aigües de Manresa, 4 Cantonades, Dieteticanutrició i Atemps, entre altres; i activitats físiques com pilates, spinning o High Intensity Training (HIT) amb la col·laboració del Cube. Totes  les sessions s’han fet presencials i algunes també en streaming per arribar al màxim de professionals i serveis d’AMPANS de forma simultània.

Les Jornades es van cloure amb una activitat de Teambuilding entre els equips d’AMPANS i el tradicional sopar d’estiu a Comabella (Santpedor).

El pla Som Comunitat. Salut i benestar” en el que s’han emmarcat les jornades, seguirà a partir d’ara amb el desenvolupament del programa d’activitats previst pel nou curs 2024-2025, a tots els centres i serveis de l’entitat.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
19 views
19 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com