0 Shares 247 Views

Pujada impostos

247 Views

Hem de reconèixer que els primers sis mesos de govern de GfP donen de si.
En aquest temps hem vist, per ordre:

1. Augment de sous de l’equip de govern. Fet que no tindria més rellevància si no fos per,

2. Roda de premsa dels 100 dies. Per dir que l’Ajuntament està poc més que arruïnat. Culpen a l’anterior govern de deixar la caixa buida i, de passada, de tots els mals mundials. Diuen que van gastar sense preocupar-se dels ingressos. Temps en el que ells demanaven més rebaixes fiscals per als ciutadans.

3. Tot i no tenir un duro a caixa, són capaços de gastar-se prop de 900.000 euros en despesa general que curiosament sí que l’anterior govern havia tingut previsió de guardar-ne a l’Ajuntament. S’esmenen a ells mateixos sense cap problema. A més, estalviaran 189.154 euros que ha donat Diputació de Barcelona per gastar com es vulgui, fruit de les gestions realitzades anteriorment.

4. Ara pretenen que els ciutadans de Sant Fruitós aportem més d’un milió d’euros a conseqüència de l’augment d’impostos i taxes. Tot això sense proposar cap mesura d’estalvi per donar exemple de gestió eficaç, i sense dir en què es destinarà tots aquests ingressos. Carrega a l’esquena dels ciutadans de dur a terme les seves polítiques, en un clar exemple de despotisme “tot pel poble però sense el poble”.

Qualsevol persona pot veure que pujar de cop un 22% l’IBI i la recollida d’escombraries un 45% és exagerada i, per sobre de tot, injusta pels veïns i veïnes. Per tant, és normal el fort rebuig causat per aquestes mesures en la població.

Faria bé el govern en saber escoltar aquest malestar i repensar-se aquest augment tan abusiu.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com