0 Shares 503 Views

Pubillatge santfruitosenc a Navarcles

8 de març de 2023
503 Views

El passat 25 de febrer es va celebrar al Teatre-Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles la 54a edició de la Proclamació del Pubillatge Navarclí. Durant l’acte, es va acomiadar la pubilla i l’hereu del 2022-23, Aina Franco, i Pau Díaz i es van proclamar els nous representants Aina Díaz i Roger Puentes.

L’esdeveniment va comptar amb prop d’un centenar de representants del pubillatge de tot Catalunya i Andorra. Entre ells Xènia Mata Fernàndez i Bernat Torreblanca Ara –pubilla i hereu de Sant Fruitós 2022- i Lluc Grandia Mazcuñan -2on. Fadrí de la Catalunya Central-.

Hi va haver els parlaments d’Alba Pérez –alcaldessa-, Nereida Berruezo –regidora de Cultura-, Eduard Pladellorens –Foment Tradicions Catalanes-, Gemma Giménez –pubilla de Catalunya-, Lluc Grandia – 2on. Fadrí de la Catalunya Central-, i de les pubilles i hereus navarclins.

Lluc Grandia va dir: “Ens diuen la generació de vidre per haver trencat models antiquats i haver-nos plantat davant d’allò inacceptable. Per trencar motlles i lluitar pel nostre futur. I com que soc poc de llençar la pedra i amagar la mà, vull parlar en positiu. Ens toca seguir reivindicant-nos per tenir un futur digne. Som el futur, però, sobretot, som el present. I toca també a les institucions d’implementar mesures per donar-nos més oportunitats i facilitats per teixir-nos el nostre futur”. Va acabar amb uns: “Visca Sant Fruitós,(que va sorprendre al públic), visca Navarcles, visca el pla de Bages, visca la Catalunya Central,visca el pubillatge, visca la cultura popular, i visca Catalunya”.

Fotos: Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
192 views
192 views
Editorial 1678
472 views
472 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
438 views
438 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com