0 Shares 534 Views

Promeses SantFruitosenques: Jan Díaz.

15 de febrer de 2019
534 Views

M. 1448

Jan Díaz va néixer al 2004 a Sant Fruitós, des de ben petit que practica l’atletisme. Ha sigut varies vegades campió de Catalunya, tant com si corre ell sol o amb relleus. Competeix amb el Club Atlètic Manresa
Això de l’atletisme et ve de família no?
Si, el meu pare de jove havia fet atletisme, i actualment, competeix en alguns campionats europeus. La meva mare també ha estat sempre esportista, però tirant sempre cap a la natació. I juntament amb el meu germà, vàrem començar a fer atletisme
Com et sents davant una gran competició?
Emocionat, nerviós i motivat. M’agrada molt viure aquestes competicions importants, et sents molt privilegiat d’estar on estàs, però sempre m’agrada concentrar-me sempre per la modalitat que em toqui fer i com ho haig de fer.
Qui es la teva persona referent dins de l’atletisme?
Juan Miguel Echevarría. Practico la mateixa modalitat que ell, la llargada. M’agrada la seva alegria a la hora de competir, la seva manera de saltar i com és supera competició darrera competició. Va fer un salt increïble fa poc, i li van anular, però ell va seguir treballant per aconseguir el seu objectiu, i estic segur que ho farà. Es un gran referent
Que et proposes pel futur?
Pel meu futur m’agradaria anar a uns europeus i uns mundials. Crec que actualment, les grans competicions que he viscut (campionats catalans i espanyols) m’han fet créixer tan com a atleta com a persona, i per això, a part que seria tot un privilegi.
Que opines de l’esport a Sant Fruitós?
Jo crec que el nivell d’esport a Sant Fruitós és molt bo sobretot el bàsquet. Quan era més petit vaig jugar a basquet i recordo uns anys molt bonics.
Com t’entrenes habitualment?
Començo rodant (corrent) 10-15 minuts i llavors començo a fer mobilitat i tècnica , després ja començo a fer la prova que em toca fer aquell dia i quan acabo em toquen sèries. Depenent sí és pretemporada o si ja estem a mitjans de la temporada faig les sèries més llargues o més curtes.
Com et concentres davant una gran competició?
Pensant només en el que em toca fer i l’objectiu que em proposo en aquella competició. M’intento no posar gaire nerviós, però si la competició es gaire important em costa. Tot i així, sempre tinc el suport de companys, entrenadors i família.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com