0 Shares 458 Views

PROJECTE ETWINNING, La comunitat d’escoles d’Europa.

7 de desembre de 2021
458 Views

Per: Escola Monsenyor Gibert –

A l’Escola Monsenyor Gibert hem començat el curs amb moltes ganes d’aprendre i emprendre nous projectes motivadors pels alumnes.

Aquest curs els i les alumnes de primer de primària participem en un projecte Etwinning. De moment estem treballant l’àrea de la llengua anglesa tot i que hi ha la possibilitat de fer-ho amb qualsevol àrea.

Es tracta de fer unes activitats  que compartim amb una altra escola de Turquía. D’aquesta manera, mentre els i les alumnes estan practicant l’anglès també estan interactuant amb una altra cultura i poden establir connexions de l’aprenentatge d’una llengua estrangera amb la vida real.

Durant els darrers mesos de l’any, treballarem amb els alumnes de l’escola: Anacağ Anaokulu situada a la ciutat de Eskişehir.

Primer de tot, hem començat el projecte quan ens hem presentat amb un vídeo i ens hem conegut de manera virtual.

Més endavant, crearem postals de nadal i ens les intercanviarem mitjançant correu postal.

Després ens gravarem i enviarem un vídeo on donarem a conèixer com celebrem el Nadal nosaltres a Catalunya i podrem descobrir com el celebren a Turquía.

Finalment, un cop rebudes les postals de Nadal, ens tornarem a gravar donant les gràcies i desitjant-los un Bon Nadal i Feliç any nou.

Com que les oportunitats de fer projectes són infinites, esperem poder fer molts altres projectes eTwinning i aprendre més utilitzant la comunitat europea com a recurs d’aprenentatge.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com