0 Shares 126 Views

Proclamació de la pubilla i de l’hereu de la Catalunya Central 2022

20 de maig de 2022
126 Views

El Cobert de la Màquina de Batre de Sant Fruitós de Bages ha estat l’escenari de la proclamació de la nova Pubilla i del nou Hereu de la Catalunya Central.

Van presentar l’acte, Mariona Sagués i Roca Grandia, ex-pubilla i ex-hereu de Sant Fruitós. Els parlaments anaren a càrrec d’Àdria Mazcuñan –alcaldessa-, Laia Feliu –regidora de Cultura-, i Arnau T. Akhtar, president del Foment de les Tradicions Catalanes. Obriren la cerimònia els balls dels gegants de Sant Fruitós.

Es va donar el comiat a Núria Roca Lladó de Gironella (Pubilla), Adrià Hervás Delgado de Manresa (Hereu), que foren proclamats l’any 2021 a Navarcles i han ostentat aquest càrrec fins avui dia. També han deixat el càrrec Núria Obradors Matamala de Navàs (Primera Dama), Ferran Castells Riu de Solsona (Primer Fadrí), Marina Francisco Culla de Piera (Segona Dama) i José Moya Moreno de Castellbell i el Vilar (Segon Fadrí)

S’han presentat les pubilles Dúnia Boada Olivé de Piera, Mar Font Sànchez de Sant Vicenç de Castellet, Aina Franco Finestres de Navarcles, Mariona Gruas Queralt de Solsona, Xènia Ollé Játiva de Puig-reig, Maria Paez Closa de Manresa, Daniela Sagués Martin de Sant Fruitós de Bages i Mireia Trias Soler de Navàs.

Els hereus: Gerard Aguilera Costa d’Òdena, Pau Díaz Arauzo de Navarcles,  Lluc Grandia Mazcuñan de Sant Fruitós de Bages, Guillem Muñoz Roca de Manresa, Miquel Roset Vegas de Puig-reig, Marc Suau Simó de Navàs i Marc Vilà Riba de Solsona.

El jurat ha escollit:

Pubilla Cat Central 2022   Mar Font de Sant Vicenç de Castellet

Hereu Cat Central 2022     Marc Suau de Navàs

1a Dama Cat Central 2022 Mireia Trias de Navàs

1r Fadrí Cat Central 2022  Pau Diaz de Navarcles

2a Dama Cat Central 2022 Xenia Oller de Puig-reig

2n Fadrí Cat Central 2022  Lluc Grandia de Sant Fruitós

Hi ha estat presents les autoritats locals, pubilles i hereus de la Catalunya Central, i també d’altres comarques catalanes i Andorra.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com