0 Shares 109 Views

Primer concert en solitari del santfruitosenc Pedro d’Eufòria

29 de juliol de 2022
109 Views

Pedro da Costa triomfa en el seu primer concert en solitari celebrat el passat dissabte 23 de juliol el Cobert de la Maquina de Batre. Va jugar a casa el dia el seu debut en solitari i l’acollida dels sanfruitosencs i també de les moltes persones vingudes de la resta de la Catalunya central, van fer emocionar el cantant d’origen brasiler.

Tot i que el concert estava previst que comencés a les 23h, no va ser fins gairebé una hora més tard que el mediàtic concursant d’un dels programes televisius amb més audiència d’aquesta temporada, va aparèixer a l’escenari.

Tant la zona de grades com la pista de sota el cobert estaven plenes de gom a gom esperant l’actuació del sanfruitosenc d’adopció, que no va defraudar els milers de fans que l’esperaven.

Des de feia dies es rumorejava que alguns dels seus companys del programa també serien presents a l’actuació de Sant Fruitós, i així va ser. En Triquell i en Chung-Man van pujar a l’escenari per compartir un parell de cançons amb el sanfruitosenc i van fer embogir a tot el públic.

Una posada en escena amb llums i pantalles gegants van donar més visibilitat al concert que va tenir un dels punts més emotius amb la cançó el meu “País petit” de Lluís Llach o l’espectacular entrada amb Bruno Mars i seu mític tema “Uptown Funk”. Entre altres temes també va sonar “Tudo Bem” d’Stay Homas o “Escriurem” de Miki Núñez.

Foto i redact. : Eva Fabregas

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com