0 Shares 642 Views

Primer aniversari de la nova etapa del setmanari

13 de juliol de 2017
642 Views

El dimecres 28 de juny, coincidint amb la setmana de la Festa Major, una colla de subscriptors, amics i col·laboradors del nostre setmanari, ens vam aplegar al pati del Nou Celler per celebrar el primer aniversari d’aquesta nova etapa.
Per part de Brogit Difonem Cultura, l’entitat responsable de tirar endavant el Montpeità setmana rere setmana, es va donar la benvinguda als assistents, es va presentar la nova capçalera i es va anunciar la reobertura del setmanari digital.
Ens va acompanyar l’Alcalde amb les seves paraules d’encoratjament i recolzament, i també el periodista de Regió-7 i president de la Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Enric Badia, que amb dades, números i estadístiques ens va ajudar a comprendre millor la importància de la premsa local i comarcal ja sigui en suport tradicional o bé a través de les noves tecnologies.


Tot això en un agradable capvespre amenitzat per les cançons de Gestoria de Sons i assaborint una copa de vi o bé de cava en bona companyia.
Als que vàreu venir, donar-vos les gràcies, i als que per un motiu o altre no hi vàreu poder ser, us esperem en properes edicions.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com