0 Shares 812 Views

Presentació oficial de la Festa Major 2018

25 de juny de 2018
812 Views

El passat dimarts dia 19 va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Fruitós, la roda de prensa de presentació de la Festa Major d’enguany, que es celebrarà del 26 de juny al 2 de juliol.

El regidor Xavier Racero va fer un repàs dels actes que es celebraran, tant d’aquells que venen sent habituals any rere any i que están plenament consolidats, com el cinema a la fresca, concert jove, balls de festa major, etc… com d’aquells que representen una novetat.

Pel què fa a les novetats, aquestes van ser explicades també per alguns membres d’entitats i organitzadors d’aquestes, com membres de Batukada Shangó, dels Asmodaics i Goliaters, Jaume Plans i Galdric Sala.

Batukada Shangó i Asmodaics i goliaters, van explicar les novetats que incorporaran aquest any en els seus actes i cercaviles, com tallers d’instruments i actes per acostar le gent a coneixer més d’aprop aquestes entitats.

Jaume Plans va presentar un nova edició, encetada amb gran èxit l’any passat, del 7 de tapes, amb novetats pel què fa a l’adquisició de tickets per tal que tothom qui vulgui en pugui gaudir i no deixar gent sense tapa, com va ocorrer fa un any. Pep Creus i Galdric Sala van asistir-hi com a co-autors d’un nou personatge per la Festa Major infantil (batibull) que acompanyarà els capgrossos Nita i Fruitós, la identitat del nou personatge es coneixerà el dia de la seva presentació a la Festa.

Una altra novetat destacada aquest any, será la recuperació de l’acte d’elecció de Pubilla i Hereu del poble, després d’11 anys sense fer-se per falta de candidats.

Estem doncs, a les portes d’una nova Festa Major que tindrà el seu epicentre principal, a la Màquina de Batre i plaça 11 de Setembre.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1769 views
1769 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
46 views
46 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com