0 Shares 577 Views

Presentació del llibre ““Tornarem a vèncer (i com ho farem)”,”

22 de setembre de 2020
577 Views

Per: Secció Local ERC-

El passat dilluns 14 de setembre tingué lloc a l’exterior de la Biblioteca se Sant Fruitós la presentació del llibre “Tornarem a vèncer (i com ho farem)”, escrit pels dirigents d’ERC, l’Oriol Junqueras i la Marta Rovira.

Durant l’acte van intervenir la diputada i alcaldessa de Sant Vicenç de Castellet, Sra. Adriana Delgado, i l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Sra. Àdria Mazcuñan; finalitzant amb un col·loqui entre tots els assistents allà congregats.

El llibre aborda tot un seguit de reflexions sobre els grans reptes que actualment té l’independentisme a Catalunya i que han estat polaritzant la vida pública al nostre país durant els darrers mesos: unilateralitat sí o no, desobediència civil versus desobediència institucional, eixamplar la base o tirar pel dret… La primera part se centra a fer una anàlisi de les fortaleses i debilitats del moviment independentista a partir de l’1 d’octubre del 2017. Una segona part del llibre, tracta de fer una proposta perquè l’independentisme esdevingui majoritari a tots els territoris de Catalunya a partir del “bon govern republicà” i de fer “molta feina” a tots els barris, pobles i ciutats del país.

Les conclusions del llibre són dos: la primera és que ho hem de tornar a fer, ho hem de tornar a provar. I la segona és que cal aplicar el sentit comú: fem-ho quan el país estigui preparat, quan tinguem possibilitats de tornar a guanyar: hem d’aprendre d’allò que no vam fer prou bé.

Secció Local ERC

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com