0 Shares 524 Views

Presentació del llibre “Oriol Junqueras – Fins que siguem lliures”

28 d'octubre de 2019
524 Views

La Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal va acollir l’acte de la presentació del llibre “Oriol Junqueras – Fins que siguem lliures” de Sergi Sol.

L’acte fou presentat per Àdria Mazcuñan, presidenta de l’assemblea local de l’ERC, i va comptar amb la participació de l’autor del llibre i un dels principals col·laboradors de Junqueras, Sergi Sol, també de l’activista i amic personal del vicepresident empresonat Maxi Calero, del músic Pep Picas i d’Artur Junqueras, pare de l’Oriol.

Adrià Mazcuñan va recordar els fets de l’1 d’octubre del 2017, que “van servir per unir més al poble”. Després el trobador Pep Picas va recitar poemes i cantar cançons reivindicatives, mentre Maxi Calero i Sergi Sol van explicar diferents vivències amb Oriol Junqueras.

Artur, el pare del vicepresident, molt emocionat, va tenir un record per les víctimes de les riuades provocades per la llevantada, a continuació va recordar les dures condemnes que han imposant als líders polítics i socials catalans, i acabà amb un vers d’Apel·les Mestres: “No passareu! I si passeu, serà damunt d’un clap de cendra: les nostres vides les prendreu, nostre esperit no l’heu de prendre. Mes no serà! Per més que feu, no passareu!”.

Un cop acabada la presentació, molta gent va anar a la Plaça de la Vila, per assistir al “Cant dels ocells”, que cada vespre realitzen els Músics per la Llibertat.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Juguem? En català?
45 views
45 views

Juguem? En català?

Redacció - 25 de gener de 2022
Frase de la setmana. Ricard Bofill
1769 views
1769 views

Frase de la setmana. Ricard Bofill

Redacció - 24 de gener de 2022
L’AMIC estrena nova web
56 views
56 views

L’AMIC estrena nova web

Redacció - 23 de gener de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com