0 Shares 768 Views

Presentació del llibre “Oriol Junqueras – Fins que siguem lliures”

28 d'octubre de 2019
768 Views

La Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal va acollir l’acte de la presentació del llibre “Oriol Junqueras – Fins que siguem lliures” de Sergi Sol.

L’acte fou presentat per Àdria Mazcuñan, presidenta de l’assemblea local de l’ERC, i va comptar amb la participació de l’autor del llibre i un dels principals col·laboradors de Junqueras, Sergi Sol, també de l’activista i amic personal del vicepresident empresonat Maxi Calero, del músic Pep Picas i d’Artur Junqueras, pare de l’Oriol.

Adrià Mazcuñan va recordar els fets de l’1 d’octubre del 2017, que “van servir per unir més al poble”. Després el trobador Pep Picas va recitar poemes i cantar cançons reivindicatives, mentre Maxi Calero i Sergi Sol van explicar diferents vivències amb Oriol Junqueras.

Artur, el pare del vicepresident, molt emocionat, va tenir un record per les víctimes de les riuades provocades per la llevantada, a continuació va recordar les dures condemnes que han imposant als líders polítics i socials catalans, i acabà amb un vers d’Apel·les Mestres: “No passareu! I si passeu, serà damunt d’un clap de cendra: les nostres vides les prendreu, nostre esperit no l’heu de prendre. Mes no serà! Per més que feu, no passareu!”.

Un cop acabada la presentació, molta gent va anar a la Plaça de la Vila, per assistir al “Cant dels ocells”, que cada vespre realitzen els Músics per la Llibertat.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
44 views
44 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
57 views
57 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com