0 Shares 234 Views

Presentació del llibre: “Avi, et trauré d’aquí!” de Joan Pinyol

10 desembre, 2019
234 Views

La Sala Polivalent de la Biblioteca de Sant Fruitós, dins una sessió del Club de Lectura, va acollir l’acte de presentació del llibre “Avi, et trauré d’aquí!”, de Joan Pinyol.

L’acte fou presentat per la bibliotecària Conxita Fenoy i coordinat per Ignasi Puig. L’escriptor de Capellades, va explicar que el llibre no és una novel·la bassada en fets reals, si no que és un relat periodístic sobre el seu avi Joan Colom, dividit en dues parts: la primera que va des de l’octubre de 1938, quan el seu avi fou mobilitzat per la República fins a la seva mort en un camp de presoners a Lleida, el març del 1939; i la segona part des de que l’any 2008 quan Pinyol va descobrir que el seu avi estava enterrat al Valle de los Caidos, prometent, aleshores, que el trauria d’allà, i tots les gestions que fins ara ha realitzat.

Joan Pinyol va dir que aquesta era la 32a. presentació que feia del llibre, actes que també servien per informar a la ciutadania, que desconeix que en el Valle, entre els 33.000 enterrats, hi ha els cossos d’uns 6.300 catalans.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com