0 Shares 784 Views

Premi Riudor. “Las batas más Fuertes” de la revista Panenka

3 de febrer de 2020
784 Views

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages va acollir l’acte de lliurament del Premi Riudor als Valors de l’Esport que atorga la Sant Fruitós Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages.
El premiat de l’edició 2019 d’aquest guardó, la revista futbolística Panenka y la seva iniciativa “Las Batas más Fuertes” va estar representat pel seu Gerent Alex Lopez en un acte conduit pel periodista esportiu Pere Flores.
Després de les intervencions de l’Alcalde de Sant Fruitós i del president de la SF Escola de Futbol David Vila, es va procedir al lliurament del trofeu que el Gerent de Panenka va agrair en aquests termes: “Aquesta és la primera vegada que, en els nostres 8 anys de història rebem un reconeixement i això ens omple d’orgull i agraïment perquè aquest és un premi atorgat a persones, entitats o institucions que vetllen pels valors al món de l’esport i això és el que fem a Panenka. Sempre anem més enllà de la informació resultadista pura i dura i busquem angles informatius, enfocs i temes que s’allunyen de la competició i es centren en la transcendència, influència social i els valors que transmet el futbol al marge de qui guanya, qui perd o qui ha fet els gols. La iniciativa “Las Batas más Fuertes” ha tingut una gran repercussió mundial i molts clubs s’hi ha afegit donant samarretes que han estat transformades en bates per als nens que estan ingressats als centres mèdics perquè pateixen càncer. A Panenka creiem que el futbol pot servir per transformar la societat i fer un món millor i el reconeixement que rebem avui a Sant Fruitós té un valor molt especial”.
En la tertúlia posterior al lliurament del premi, David Vila va explicar que: “La manera que té Panenka de veure i transmetre el món del futbol és en el fons la mateixa que tenim nosaltres a la Sant Fruitós Escola de Futbol. Formem persones mitjançant l’esport perquè la nostra societat sigui cada vegada més justa, més solidaria i molt més oberta. Per aquest motiu, el Premi Riudor lliurat avui té encara una major vàlua”.
En el decurs de l’acte es va mostrar una samarreta del FC. Fruitosenc transformada en bata a imatge de les de la campanya “Las Batas más Fuertes”.
David Vila

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com