0 Shares 761 Views

Premi Montpeità

13 de gener de 2020
761 Views

El proper divendres dia 17 de gener, i dins dels actes de la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós, a 2/4 de vuit de la tarda al Nexe es procedirà a l’entrega del Premi Montpeità-2019.
Aquesta és la tercera vegada que Brogit difonem cultura, entitat responsable, entre altres, de l’edició del setmanari Montpeità, atorga aquest guardó i que té per finalitat reconèixer a les persones o entitats que destaquin per la seva trajectòria en la promoció i potenciació tan de Sant Fruitós de Bages com a la seva gent, especialment en l’àmbit cultural i/o social.
Enguany, s’ha acordat concedir el premi a títol pòstum al periodista, col·laborador i amic Joan Antoni Lozano “Xano” que va morir el passat més d’octubre a conseqüència d’una greu malaltia.
El Xano va participar activament amb el Montpeità en la seva primera època com a col·laborador habitual, destacant també que durant molts va exercir de presentador en les gales d’entrega dels Premis Montpeità d’anys enrere, òbviament sempre desinteressadament i amb el seu humor i tarannà característics, però el més important, és que s’estimava el poble de Sant Fruitós i la seva gent.
Per tant, doncs, el divendres 17, lectors, subscriptors, amics i coneguts, quedeu tots convidats a l’acte per tal de retre-li homenatge.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com