0 Shares 523 Views

Posicionament de Junts per Sant Fruitós respecte els fets succeïts en el Ple Municipal del dijous 11 d’abril de 2019

19 d'abril de 2019
523 Views

El PSC de Sant Fruitós de Bages, i soci de govern de Gent fent Poble, va abandonar el Ple municipal del passat 11 d’abril indicant que no tornaran a cap més ple fins que no es retiri la macro pancarta que es troba penjada a la façana de l’Ajuntament.
Des de Junts per Sant Fruitós, lamentem profundament que s’hagin arribat als extrems que un partit, que forma part del govern, abandoni el Ple Municipal escenificant que el govern actual està completament trencat. Tanmateix, també volem deixar clar que no ens sorprèn.
La situació viscuda en el ple d’avui es resumeix en la incapacitat de generar consensos per part de GfP i de l’alcalde, Joan Carles Batanés, tirant sempre de la unilateralitat que els caracteritza. Recordem, ara fa un més, com tampoc van saber generar consens sobre el POUM.
La decisió de penjar la pancarta de la discòrdia, es criticable en tant en que, no es va explicar a cap dels partits del nostre consistori, afegint la gravetat del fet que parli en nom tant nostre com d’ERC sense consultar-nos prèviament.
Aquesta pancarta respon a una necessitat injustificable de buscar l’afany de protagonisme i buscar ressò mediàtic en els mitjans de comunicació. Ja que la pancarta apel·la al 85% de suports del ple, aquest suport o les accions que se’n deriven també s’haurien d’acordar conjuntament amb una àmplia majoria i no unilateralment sense previ avís.
Recordem, que la política es fa conjuntament a través d’acords i consensos, no tal com s’està governant actualment el municipi. Fa temps el principal líder del govern de Sant Fruitós no aconsegueix comportar-se com a tal i liderar aquests consensos.
Només si treballem conjuntament aconseguirem un bon govern municipal per Sant Fruitós.
Junts per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

10è aniversari de la nova biblioteca
79 views
79 views

10è aniversari de la nova biblioteca

Redacció - 18 de juny de 2024
Eleccions Parlament Europeu 2024
60 views
60 views

Eleccions Parlament Europeu 2024

Redacció - 18 de juny de 2024
Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent
60 views
60 views

Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent

Marina Puigdellívol - 18 de juny de 2024
Darreres activitats del curs
79 views
79 views

Darreres activitats del curs

Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós. - 17 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com