0 Shares 68 Views

Plens de l’Ajuntament

13 de març de 2023
68 Views

Fent una mica de memòria, recordo que tot va començar quan vam fer un plantejament a l’ajuntament per tal d’iniciar un nou projecte, la qüestió era poder enregistrar i transmetre les imatges dels plens municipals en format audiovisual per les xarxes socials, que fins aquell moment eren emeses nomes per Radio Sant Fruitós.

La idea va ser ben rebuda per l’equip de govern, i després d’acordar unes condicions mínimes de transmissió, es va engegar aquest projecte. Ara, després de quasi dos anys de col·laborar en l’enregistrament i retransmissió dels plens de l’ajuntament, primer com a Brogit editora del setmanari Montpeità i posteriorment com a SFB Media, el context actual ha fet que aquesta col.laboració hagi finalitzat, i el ple del passat mes de febrer, va ser el darrer enregistrament en el que vam participar; el d’aquest mes de març ja ha tingut un nou grup responsable.

Al llarg de tots aquests mesos, hem compartit temps amb els polítics locals, més de vint mesos de les nostres vides, hem compartit moments, moments divertits, moments seriosos,  i alguns moments de més tensió, tot i així i pensant que tot pot millorar en aquesta vida, també puc dir que la relació i el tracte que hem tingut ha estat del tot correcte i jo personalment n’he gaudit molt.

Sant Fruitós es un poble amb nombroses associacions locals, segur que tots plegats desenvoluparem nous projectes per ajudar a potenciar-lo encara més. Nosaltres seguim actius fent altres enregistraments de caire social i cultural.

Josep Sanfeliu

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
36 views
36 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 24 de març de 2023
Editorial 1635
39 views
39 views

Editorial 1635

Brogit Difonem Cultura - 24 de març de 2023
Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño
105 views
105 views

Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño

Redacció - 23 de març de 2023
Foto record
53 views
53 views

Foto record

Jaume Grandia - 23 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com