0 Shares 498 Views

Per a molts la nova realitat és una nevera buida.

18 de novembre de 2020
498 Views

Per: Redacció,.

Gran recapte d’aliments.

Els Bancs dels Aliments alerten de que no podran garantir el repartiment d’aliments els propers mesos si la demanda continua augmentant.

Enguany com a conseqüència de la pandèmia, s’eliminarà la recollida física d’aliments i la campanya es convertirà en donacions virtuals d’aliments a la caixa dels supermercats.

Els voluntaris i les voluntàries no recolliran aliments, però seran presents als supermercats els dies 20 i 21 de novembre per a informar sobre com es poden fer les donacions.

La campanya del Gran Recapte es farà a lo llarg de la setmana del 16 de novembre i fins al dissabte 21 en els principals supermercats, serà el mateix personal qui convidin a la ciutadania a fer donacions a l’hora de pagar a caixa, mitjançant un CODI GRAN RECAPTE que s’oferirà al donant. El divendres 20 i el dissabte 21 de novembre, es reforçaran aquests supermercats amb la presència de voluntariat, que explicarà la importància de seguir col·laborant en el Gran Recapte. Un cop finalitzada la campanya s’adquiriran i distribuiran aliments bàsics com llet, oli, llegum o conserves, amb la totalitat de les donacions aconseguides.

Tot i la digitalització de la campanya, els Bancs dels Aliments no han volgut prescindir de la figura clau que representa el voluntariat, que faran de portaveus de la nova modalitat de Gran Recapte. Les seves funcions seran informar als clients del canvi d’operativa, obligats per motius de seguretat com a conseqüència de la pandèmia, i de com es podrà donar aquest any a la caixa, durant el moment de pagament de la resta de la compra, a través d’una donació monetària destinada a l’adquisició d’aliments.

A Sant Fruitós, podrem fer costat a la campanya als establiments que hi participen.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com