0 Shares 951 Views

Pel GROC Gros, Jornada Solidària Groga a Sant Fruitós de Bages

3 de setembre de 2018
951 Views

Serà el proper 8 de setembre al Cobert de la Màquina de Batre i els beneficis aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC)

Aquesta iniciativa surt dels veïns que, sota el nom de Música per la Llibertat es troben cada dia a les 9 del vespre al Cant dels Ocells i està organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’ANC a Sant Fruitós i la col·laboració d’altres entitats, associacions i particulars.

Pel matí de dissabte està previst un Despertar Groc, activitats infantils i tallers, on entre altres es podrà crear la xapa commemorativa de l’ 11 de setembre. Hi haurà també actuacions de Castellers i de l’esbart dansaire Som Riu d’Or.

Quan arribi el migdia, qui vulgui, podrà quedar-se a dinar. Podent triar entre dos arrossos, el vegetarià i el de muntanya.

Sherpah i Cata Garriga actuaran per la tarda , just després de la projecció del documental “20-S” produït per MediaPro. En acabar començarà la part més institucional amb vídeo-missatges des de l’exili i els parlaments de familiars de presos polítics i exiliats.

A les 9 del vespre no hi faltarà el Cant del Ocells, per aquesta ocasió, el músics que hi col·laboren cada dia interpretaran altres cançons, oferint així un petit concert fins arribar a l’hora de sopar.

El sopar, amenitzat pels grups Txocan’s i Raska, serà tot a base de truites i està previst que siguin elaborades per colles, associacions i particulars que s’hi vulguin posar, sigui amb els ingredients que siguin, dins un acte paral·lel anomenat “Posem-hi ous”. Pel Groc Gros hi posa l’oli i els ous, els participants la solidaritat i la feina.

També si podrà veure durant tot el dia l’exposició “El procés a punta de BIC” de Jordi Magrià i els quadres d’Artistes de la República.

Hi haurà serveis de bar amb got exclusiu de la jornada per qui es vulgui endur un record i música també duran tot el dia amb els DJ Berna, DJ Laia, i tancarà l’acte ja passada la mitjanit el DJ Ferry B i altres.

Trobareu més informació de preus, punts de venda de tiquets i actuacions a les nostres pàgines de Facebook i Instagram.

Si voleu més informació, participar o col·laborar en l’acte, podeu enviar un correu a:
pelgrocgros@gmail.com o bé a través de les nostres xarxes socials.

Pel Groc Gros

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1770 views
1770 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
47 views
47 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com