0 Shares 147 Views

Paula Fernández, la màgia del Rayo femení

8 de març de 2022
147 Views
Per: Josep Sanfeliu

Aquest és el titular amb què el digital UniónRayo encapçala la seva crònica referent a la Paula, diu que està sent decisiva en aquests últims partits i que és una peça vital per a aconseguir la permanència.
La crònica continua dient que la màgia es defineix com el conjunt de coneixements i habilitats amb els quals es fan coses sorprenents o extraordinàries. Precisament, en aquesta definició encaixaria a la perfecció Paula Fernández. La futbolista de Sant Fruitós va començar bé la temporada, però en aquest any 2022, el seu nivell ha pujat, sobretot, en els últims quatre partits en què ha marcat tres gols.
La seva actuació en el derbi madrileny va ser decisiva, ja que va ser la futbolista que va obrir el marcador amb un autèntic golàs, també va donar l’assistència del segon gol, a més de fer un recital al mig del camp, cosa que ja és habitual en ella. Tot i que la Paula juga amb el 6, el seu futbol està més prop de portar el 10.
Enguany ho ha jugat pràcticament tot, ha estat titular en quasi tots els partits a la Primera Iberdrola, i a la Copa de la Reina va donar l’assistència del primer gol. El periodista Mario González del digital UniónRayo, continua dient que la Paula és un diamant en brut, una de les jugadores amb més qualitat de Primera Divisió i sobretot, una futbolista amb un gran futur per davant.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com