0 Shares 71 Views

Paula Fernández, candidata en categoria femenina, per entrar al Golden Elevens de la 2019/2020 edició dels premis Futbol Draft

29 juny, 2020
71 Views

El segon comitè tècnic, celebrat aquest passat dimarts, via conferència digital a causa del COVID-19, ha escollit futbolistes com Ansu Fati i Pedro Porro, entre altres, en la categoria masculina, i Carmen Menayo i la mateixa Paula Fernàndez en la categoria femenina.

El següent tall, de 33 jugadors en categoria masculina i 11 femenina, se celebrarà a la tercera i última comissió tècnica que designarà els guanyadors d’enguany.

Des de 2006 Futbol Draft, premia a les millors jugadores i jugadors de les pedreres del futbol espanyol, i te el suport de tots els estaments del futbol nacional (CSD, RFEF, la Liga, AFE i AEAF). Al llarg de la seva història, l’organització ha premiat a jugadors com Gerard Piqué, Sergio Ramos o Sergio Busquets, i també a jugadores com Patricia Guijarro, Alexia Putellas, i Lola Gallardo, entre altres futbolistes.

En el decurs dels propers dies, Futbol Draft anunciarà l’inici de la votació per al Premi del Públic que tant d’èxit va tenir l’any passat, on es pot escollir el millor jugador i la millor jugadora del futbol base.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria