Paula Fernández aconsegueix l’ascens a Primera Divisió

Redacció
Lectura de 2 min

El Màlaga CF Femení, amb la fruitosenca Paula Fernández a les seves files, es va proclamar equip de Primera Divisió, diumenge passat, després de vèncer per 0-1 al CD Femarguín al Camp Municipal d’Arguineguín.
El quadre malaguista va començar dominant l’esfèric al Municipal d’Arguineguín. Les blanc i blaves van rondar la porteria i van poder obrir la llauna a escassos cinc minuts de l’inici del partit. La igualtat va ser la tònica regnant d’una trobada on les canàries es
van aproximar al fortí malaguista en dues ocasions, no obstant això, la portera del Màlaga no va tenir problemes a intervenir i mantenir la porteria a zero. Les dues zagues van exercir una perfecta defensa i Paula ho va intentar posant-li una pilota a Adriana, que va acabar en mans de la portera del Femarguín.
Amb el 0-0 que es va començar la trobada es va arribar al descans d’un partit frenètic.
La segona part va ser un revulsiu per a les malaguistes. Al minut 51 l’equip blanc-i-blau va tenir el 0-1, però la pilota es va escapar per sobre del travesser. Dos minuts més tard, van disparar de nou cap a la porteria del Femarguín, però no va poder augmentar el marcador. Les rivals es van acostar a la porteria de les visitants i Celia va tenir l’ocasió més clara per
a l’equip canari, que va acabar blocando la portera malaguista.
No va ser fins al minut 72 quan María Ruiz va elevar a la glòria al Màlaga CF Femení. El 0-1 va desencadenar la bogeria en l’afició malaguista que s’havia traslladat fins a l’illa.