0 Shares 752 Views

Paidos Science Fair, experiència educativa on es combina l’anglès, la ciència i el treball en equip

27 de març de 2018
752 Views

Més de 200 alumnes participen en la segona edició de la Paidos Science Fair

El dijous 15 de març, L’Escola Paidos va celebrar la segona edició de la Paidos Science Fair, emmarcat dins l’àrea de Science. Hi van participar els alumnes de 2n, 4t i 6è de primària i 1r d’ESO.

Els nens i nenes de 2n van fer un projecte sobre les “simple Machines” individualment, un treball on també buscaven la implicació de les famílies. Els alumnes de 4t van investigar sobre els sistemes respiratori i circulatori, els de 6è sobre la reproducció humana i els de 1r d’ESO van fer recerca sobre diferents aspectes de biologia que han treballat i treballaran durant el curs, com per exemple la reproducció animal i vegetal i la cèl·lula. Ho van treballar en petit grup i ho van exposar davant de tota la classe.

Durant el matí de dijous, els alumnes finalistes, prèviament seleccionats de tots els participants de cada categoria, van mostrar i presentar els seus descobriments, investigacions i maquetes als mestres de ciències de l’escola, els quals van agrair el treball i esforç de tots els alumnes participants. Well done!

Ens veiem el curs vinent a la tercera edició de la Paidos Science Fair!

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com