0 Shares 571 Views

Organitzem una sortida

28 de gener de 2020
571 Views

El primer trimestre del curs 2019-2020 vam iniciar un projecte on, amb el nostre grup, havíem d’organitzar una sortida per fer-la al 2n trimestre.
El que vam fer primer va ser investigar quins passos havíem de seguir per portar a terme la sortida. Després d’això vam triar el lloc on aniríem. Seguidament vam buscar per internet informació del destí. Quan ho vam trobar, vam pensar amb quin mitjà de transport aniríem cap al lloc escollit. Vam decidir que hi anirem amb autobús.
El següent pas i un dels més importants va ser mirar el pressupost de l’excursió. Després de saber tota aquesta informació i assegurar-nos que el pressupost per persona no passava dels 35€, vam crear un horari per les activitats del dia:
– Hora de sortida de l’escola i material que cal portar.
– Hora d’arribada al lloc de l’excursió.
– Horari de les activitats.
– Hora d’arribada a l’escola, tenint en compte de no passar de les 18:00h.

Vam seguir tots aquests passos i vam crear una presentació per explicar la proposta del nostre grup a la resta de companys de classe. Després de fer totes les presentacions vam fer unes votacions per escollir la millor proposta de cada classe.
I ja per últim vam fer unes exposicions davant de tot cicle superior per triar la millor idea. En aquest cas va sortir guanyador anar al TIBIDABO, i hi anirem a finals del 2n trimestre.
Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
120 views
120 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
139 views
139 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com