0 Shares 1122 Views 1 Comments

Opinió del ple de Sant Fruitós.

16 de maig de 2020
1122 Views 1

Aquesta setmana vaig assistir per primera vegada a un ple de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i vaig sortir molt decebut del partit a qui vaig donar el meu vot a les eleccions de fa un any. M’he adonat de tres coses:

1-Tant era que el meu vot fos per PSC, ERC o JXC.
2-Que fan una oposició gens constructiva
3-Que són uns covards.

Veig que la funció de l’oposició és la de criticar tot el que fa GFP, em recorden al cartell que ha estat molts anys a un turó damunt de la carretera de Monistrol que deia “NO A TOT”.
Escolto a la Cristina queixar-se que tot el que fan, ho fan tard, suposo que ho deia per no reconèixer la tasca de l’ajuntament, i no per manca d’arguments, però com pot dir que les mascaretes s’haurien d’haver repartit abans quan no n’hi havien? Com? Si no n’hi han no es poden repartir.

O el David Uró dient que els terminis per demanar ajudes eren massa curts, que s’ha de fer, un termini pel 2022 així ja ningú necessiti els diners per subsistir aquests dies?
No entenc que digui que l’ajuda dels 60€ no serveix per a la gent que cobra 500€ perquè ha de consumir per valor de 120€ i aquesta gent no disposa d’aquests diners, vostè creu que una persona que cobra 500€ en 2 mesos no ha consumit 120€ en productes del poble?
Vaig trobar a faltar escoltar des de l’oposició que cadascú digués, hem proposat tot això pel poble i aquest govern no ens ha fet cas.

Voler modificar propostes del Govern sense estudiar-les i només per poder dir, gràcies a nosaltres us han pujat la bonificació un 30% com les bonificacions l’impost d’escombraries als comerços del 20 a 50% penso que no està gaire meditat, no és lògic, només ho entendria si l’ajuntament hagués aturat aquest servei o rebaixat la plantilla. Sí que els comerços ho passen malament, i molts poder ja no tornaran a obrir, però el servei d’escombraries hi era, sí que no tenen un volum de recollides però el servei crec que no s’ha deixat de fer, és com si a l’agost que marxo de vacances demano que hem bonifiquin aquest mes, tot i això el regidor d’hisenda va estar obert a modificar percentatges.

El més maco va ser la comparació amb Manresa, la unió que tenen, us diré que jo tinc un petit negoci a Manresa i el dia d’avui no he vist ni a les xarxes ni a la web de l’ajuntament cap partida d’ajudes al comerç, mires a la web i com a mesures a la COVID t’enllaça a les ajudes de la Diputació, les ajudes que pot disposar tot ciutadà català sigui d’on sigui, uff quina feinada, no hem rebut res de material ni mostres de suport, suposo que rebrem una mascareta quan hagi sortit la vacuna, així s’asseguren que són bones i econòmiques i podran treure el pit dient que són l’ajuntament que ha comprat les mascaretes més econòmiques de tots els pobles i ciutats. Això si una foto molt maca, sembla la d’un equip de futbol quan es presenta a l’inici de temporada.
Perdó m’he oblidat, sí que han pres una mesura en conjunt, restablir la zona blava en situació de Fase 0.

Llavors diuen que fan una oposició transparent, ja ho vaig veure a les preguntes finals, no sé vosaltres però jo vaig veure que fan un govern a l’ombra, partit 1 demana sobre baixes i testos a la Policia Local, partit 2 el mateix sobre la brigada i partit 3 sobre protecció civil. Quina casualitat que tenien cadascú les mateixes preguntes i per tres agrupacions diferents. El que em faria gràcia es saber com van decidir qui demanava per cada agrupació, ja m’imagino un esquetx de Polònia jugant-so a pedra paper i tisora.

I ara ja s’ha vist la finalitat de les preguntes, era fer a posterior un escrit conjunt en contra l’ajuntament a l’estil gimcana de per què no va realitzar testos, quan l’ajuntament no té cap potestat per dir a qui es poden fer testos o no. El Govern del PSC va prohibir a les clíniques i laboratoris realitzar testos sense prescripció mèdica.
I per acabar, i el que més hem decep de donar el meu vot, és que són uns covards, si tan malament ho fa aquest Govern, i ara que els 3 partits que van tan units, haurien d’aprofitar les eines per fer fora a l’actual govern i governar tots tres en majoria. Però crec que tenen por, que no podran fer el que fa GFP, que segurament estaran lligats de mans d’ordres de fora el poble, així només vull dir que facin bé o malament ara prefereixo que ens governin uns veïns que no pas uns polítics. S’equivocaran si, però miraran pel poble i no pels interessos d’uns partits.

Sant Fruitós de Bages a 16 de maig de 2020
Josep González

1 Comentari

  1. No acabo d’entendre si només critica l’oposició, o també en algunes línies als que governen .

    Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com