0 Shares 687 Views

Omplim els magatzems !!

30 de març de 2020
687 Views

Totes i tots, estem vivint temps complicats, uns més que altres, i hem de ser conscients que el coronavirus ha desproveït de material el nostre sistema sanitari. Nosaltres hi podem posar remei, ho estem fent possible amb la teva ajuda. L’objectiu era i és, un equip de voluntaris al voltant de cada regió sanitària.
S’ha coordinant una xarxa de voluntaris, que des del confinament, pugui abastir els nostres estimats professionals. Anirem fent crides sobre el que es necessiti. Això és com un castell, ens necessitem a tots.
A la nostra població, la persona que coordina aquest teixit de voluntaris, es en David Vila de l’Escola de Futbol.
Hem parlat amb ell, i ens ha explicat que actualment hi ha mes de 40 persones cosint les mascaretes de cotó, de les quals n’han fabricat mes de 1.400 unitats, que són les que per mitjà de l’ajuntament, i d’acord amb la regidora Sanitat, Ensenyament, Atenció a la Ciutadania, Civisme i Festes, Núria Clarella s’han repartit d’acord amb les necessitats que s’han anat produint tant al municipi com al seu entorn.
Val a dir que al municipi hi ha veïns que han possibilitat, mitjançant les seves empreses, les bobines de cotó necessàries, així com el tall amb làser del material, i la desinfecció posterior de les mascaretes.
Es molt possible que a partir d’ara, es confeccionin mascaretes amb el material i el patronatge facilitat pel Col·legi de Metges; també hi ha la possibilitat, si les necessitats ho requereixen, de que es procedeixi a la confecció de bates de protecció, d’acord també amb les directrius rebudes.
Un agraïment a totes les persones que han col·laborat i que col·laboren en aquest repte, que en aquests moments complicats, la seva implicació en benefici de tots, és l’actiu més important del nostre país.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
36 views
36 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com