0 Shares 208 Views

OBRES DE MILLORA ALS POLÍGONS: PROJECTES DE GfP QUE ARA FINALITZEN

8 de setembre de 2021
208 Views
Per: Gent fent Poble.-

Gent fent Poble celebra que els projectes que es van iniciar quan governava a Sant Fruitós de Bages hagin arribat al seu final aquest estiu. La seva execució serveix per dotar de millores directes a les empreses implantades als nostres polígons i en general serveix de millora per a tots els santfruitosencs.

Durant el govern de Gent fent Poble es van presentar un seguit de projectes per les convocatòries de subvencions de la Diputació de Barcelona, els anys 2018 i 2019. La qualitat dels projectes i l’encert en les inversions a fer, va significar que la Diputació atorgués els anys 2018 i 2019 un total de 940.000 € per cofinançar les obres dels polígons.

Els projectes van focalitzar les inversions en seguretat i control d’accessos, en mobilitat, en sostenibilitat i en xarxa de clavegueram, principalment. Amb la finalització aquest estiu d’una altra fase de les obres del Pla de modernització del polígons es fa un pas important en la qualitat dels espais i de les instal·lacions públiques dels polígons Sant Isidre, Riu d’Or-Casa Nova i La Bòvila. Gent fent Poble ens sentim satisfets de veure acabades aquestes inversions que vàrem iniciar en el seu moment.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com