0 Shares 283 Views

Oberta la convocatòria del 7è Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació

22 d'octubre de 2021
283 Views

El Grup Barnils impulsa una nova edició del guardó ja referent dins el sector, amb una dotació de 1.500 euros cada categoria.
Es reconeixen obres publicades en mitjans nacionals, comarcals i locals que tractin temàtiques diverses en qualsevol territori dels Països Catalans.
El Grup de Periodistes Ramon Barnils convoca, per setè any consecutiu, el Premi Barnils de periodisme d’investigació. Es premiaran reportatges d’investigació en dues categories: obra publicada en mitjans d’abast nacional i obres publicades en mitjans locals i comarcals, que tractin qüestions i problemàtiques que succeeixen o tenen un impacte clar als Països Catalans. El període per enviar originals  s’allargarà fins el 15 de novembre d’aquest any a les 23.59 h. Les bases del premi es poden consultar al web
www.grupbarnils.cat/premibarnils.
Les obres poden ser en qualsevol format: paper, digital, radiofònic, audiovisual o multimèdia i s’han de presentar telemàticament. Es valorarà especialment la varietat i riquesa de tècniques d’investigació periodística emprades. El premi és obert tant a periodistes com a estudiants de periodisme i totes dues categories estan guardonades amb 1.500 euros cadascuna.
El premi es presenta avui data en què Ramon Barnils i Folguera, periodista de qui en pren el nom, hagués celebrat els 81 anys.
La primera edició del guardó va representar la recuperació i l’actualització del Premi Barnils que, amb el mateix nom, va donar el setmanari El Temps entre el 2001 i el 2008 als Premis Octubre de la ciutat de València. La setena edició del Premi és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació), l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya, la DO Terra Alta i el diari ARA.
Per a més informació:
Albert Avilés – 660 367 394
comunicacio@grupbarnils.cat

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
69 views
69 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com