0 Shares 66 Views

Obert el període per sol·licitar els ajuts pel menjador de la llar d’infants, pel menjador dels escolars dels barris i pel transport dels alumnes de batxillerat i cicles formatius

66 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert el període per a presentar sol·licituds per a optar a diferents ajuts de menjador  als centres educatius del municipi per al transport dels alumnes d’educació post obligatòria.

L’ajut pel menjador dels infants de la llar d’infants Les Oliveres va destinat a famílies amb situacions socioeconòmiques desfavorides i per optar-hi cal estar empadronat al municipi, haver sol·licitat el servei de menjador al centre i complir els requisits de renda inclosos en les bases de la subvenció. Aquest ajut es pot sol·licitar fins al 24 de setembre.

Pel que fa a l’ajut del 50% del cost del menjador escolar per aquells infants empadronats en alguna de les urbanitzacions del municipi i que estudien en centres públics del nucli, es pot sol·licitar fins al 15 d’octubre.

Finalment, pels alumnes que cursin batxillerat o cicles formatius, s’ha obert la convocatòria d’ajuts per a les despeses de transport en autobús fins als seus centres educatius. Recordem que l’Ajuntament subvenciona com a màxim el 50% del cost de les targetes T-Casual de transport públic. Poden accedir a aquest ajut els alumnes del municipi que visquin en alguna de les urbanitzacions i hagin de traslladar-se fins a l’INS Gerbert d’Aurillac i també els alumnes empadronats al municipi, sigui al nucli o a les urbanitzacions, que hagin de desplaçar-se a algun municipi veí per a cursar els seus estudis. En aquest cas el termini per a presentar les sol·licituds es pot realitzar fins al 15 d’octubre.

Les persones interessades a accedir a algun d’aquests ajuts pot consultar les condicions i accedir al formulari de sol·licitud a https://www.santfruitos.cat/seu-electronica/serveis-i-tramits/tramits o presencialment a l’Ajuntament.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
52 views
52 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com